Prezantimi i Projektit EJAD

Do ndodh së shpejti online ….  29 prill, 2021, ora 10:30

Kick -off i projektit të financuar nga BE “Fuqizimi i Gazetarisë në funksion të Llogaridhënies dhe Demokracisë” dhe zbatuar nga Top Channel në bashkëpunim me Friedrich Ebert Stiftung EV, do të mbahet online ditën e enjte, në datën 29 prill, 2021, ora 10:30.

Për më tepër informacion gjeni Ftesën dhe Axhendën

Nëse jeni një gazetar, organizatë e medias, mjedisore apo shendetësore, organizatë rinore apo e sapo krijuar, anëtar i një grupi advokacie dhe dëshironi të dini më shumë apo të kontribuoni në fuqizimin e gazetarisë investigative dhe lirinë e medias në Shqipëri, jeni të ftuar të na bashkoheni!

Të interesuarit duhet të dërgojnë konfirmimin e pjesëmarrjes tek [email protected]

Ju presim në aktivitet!