EJAD

64 POSTS

-

0 COMMENTS

Tryeza Biznes me Guroret

Në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Europian “Fuqizimi i gazetarisë në funksion të llogaridhënies dhe demokracisë”, i cili zbatohet nga TOP Channel në partneritet me Friedrich Ebert Stiftung EV, u mbajt tryeza...

Thirrje për Audit për projektin EJAD

Afati i fundit i aplikimeve: 25 Tetor 2022 Në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Fuqizimi i Gazetarisë në funksion të Llogaridhënies dhe Demokracisë”, Top Channel çel thirrjen për Auditues ligjor për të...

Tryezë e rrumbullakët mbi dokumentarin investigativ “Rilindja Urbane”

U mbajt tryeza e rrumbullakët mbi dokumentarin “Rilindja Urbane”, transmetuar në programin “Inside Story” në Top Channel më datë 4 Tetor 2022. Materiali ishte i fundit ndër 10 dokumentarët e transmetuar në kuadër të projektit...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Shqipėria 1 Euro”

Nė vijim tė dokumentarit “Shqipėria 1 Euro”, u mbajt me date 16 Shtator 2022 tryeza e rrumbullakėt ku u trajtuan dhe analizua rezultati qė kjo nisėm ka dhėnė nė ekonominė shqiptare. Dokumentari eshte transmetuar...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Biznes me Shendetin”

Një tryezë e rrumbullakët u mbajt në vijim të dokumentarit "Biznes me Shëndetin", transmetuar në Top Channel më 16 Mars 2022. Ky dokumentar u prodhua në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian...

“RILINDJA URBANE” – Mbi dy miliardë euro për sheshe dhe fasada – Inside Story

Mbi 2 miliard euro shpenzoi qeveria shqiptare per rilindjen urbane. 600 milione euro u hodhen vetem per sheshet dhe fasadat e qyteteve te vdekura, nderkohe qe INSTAT deklaron se kemi 678.000 te varfer. Sheshit te...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Boset e kokaines”

Në kuadër të dokumentarit “Bosët e Kokainës”, u mbajt tryeza e rrumbullakët ku u trajtuan dhe analizuan problematikat që sillte investigimi dhe rreziqet për shoqërinë shqiptare. Materiali u transmetua në Top Channel në datë...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Shqiptarët e Varfër”

U mbajt tryeza e diskutimit për dokumentarin “Shqiptarët e Varfër”, trasmetuar në Top Channel më 19 Janar 2022. Dokumentari ëstë realizuar në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Europian “ Fuqizimi i gazetarisë në...

Recent posts

Google search engine

Popular categories