Evente

Tryezë e rrumbullakët mbi dokumentarin investigativ “Rilindja Urbane”

U mbajt tryeza e rrumbullakët mbi dokumentarin “Rilindja Urbane”, transmetuar në programin “Inside Story” në Top Channel më datë 4 Tetor 2022. Materiali ishte i fundit ndër 10 dokumentarët e transmetuar në kuadër të projektit...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Shqipėria 1 Euro”

Nė vijim tė dokumentarit “Shqipėria 1 Euro”, u mbajt me date 16 Shtator 2022 tryeza e rrumbullakėt ku u trajtuan dhe analizua rezultati qė kjo nisėm ka dhėnė nė ekonominė shqiptare. Dokumentari eshte transmetuar...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Biznes me Shendetin”

Një tryezë e rrumbullakët u mbajt në vijim të dokumentarit "Biznes me Shëndetin", transmetuar në Top Channel më 16 Mars 2022. Ky dokumentar u prodhua në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Boset e kokaines”

Në kuadër të dokumentarit “Bosët e Kokainës”, u mbajt tryeza e rrumbullakët ku u trajtuan dhe analizuan problematikat që sillte investigimi dhe rreziqet për shoqërinë shqiptare. Materiali u transmetua në Top Channel në datë...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Shqiptarët e Varfër”

U mbajt tryeza e diskutimit për dokumentarin “Shqiptarët e Varfër”, trasmetuar në Top Channel më 19 Janar 2022. Dokumentari ëstë realizuar në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Europian “ Fuqizimi i gazetarisë në...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Antibiotikët e kafshëve”

U mbajt tryeza e rrumbullakët për dokumentarin “Antibiotikët e kafshëve” transmetuar në Top Channel në 15 Dhjetor 2021. Materiali investigativ është realizuar në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Fuqizimi i gazetarisë...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Gropa e Gjyqesorit”

U mbajt tryeza e diskutimit për dokumentarin “Gropa e Gjyqësorit”, transmetuar në Top Channel në datë 6 Prill 2022.  Dokumentari është realizuar në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Fuqizimi i gazetarisë...

Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Vrasja e Vajzave”, 22 Dhjetor 2021

Në kuadër të dokumentarit të transmetuar nga TCH në Dhjetor 2021 dhe të titulluar Vrasja e vajzave, i cili trajtonte fenomenin mjaft sensitiv të shoqerisë shqiptare, u mbajt tryeza e rrumbullakët ku pjesë e...

Qëllimi kryesor i projektit EJAD është përmirësimi i cilësisë së gazetarisë/raportimit investigativ në shërbim të interesit publik për çështje të rëndësishme që lidhen me Acquis të BE-së.
Projekti “Fuqizimi i Gazetarisë në funksion të Llogaridhënies dhe Demokracisë!”(EJAD) financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga TOP Channel në partneritet me Friedrich Ebert Stiftung EV.