Hakerimi i TIMS dhe E-Albania, a cënohet siguria kombëtare?

Kreu Forume Tema të rëndësishme Hakerimi i TIMS dhe E-Albania, a cënohet siguria kombëtare?

Po shihet 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Autor
  Postime
 • #500
  EJAD
  Kryemoderator

  Hakerimi i TIMS dhe E-Albania, a cënohet siguria kombëtare?

Po shihet 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Duhet të jeni i futur që të përgjigjeni në këtë temë.