Tryezë e Rrumbullakët mbi Dokumentarin Investigativ “Grabitje me Arbitrazh”, 25 Mars 2022

Prodhimi dhe transmetimi i një prej dokumentarëve më të ndjekur investigativ “Vjedhje me Arbitrazh”, i cili trajtonte një nga çështjet më të ndjeshme të interesit publik siç ishte humbja e shumave marramendëse të qeverisë...

Programi i tretë i trajnimit “Liria e Medias dhe Gazetaria Investigative”, Vlorë, 3-4 qershor, 2021

Top Channel në bashkëpunim me Fondacionin Friedrich Ebert organizuan në Vlorë  në datat 3-4 qershor, 2021 programin e tretë trajnues  “Liria e Medias dhe Gazetaria Investigative” me pjesëmarrjen e 17 gazetarëve investigativë dhe studentë...

Program trajnimi dy ditor “Liria e Medias dhe Gazetaria Investigative”, Tiranë, 27-28 maj, 2021

Ne të gjithë jemi dëshmitarë të mbështetjes së vazhdueshme të Bashkimit Evropian dhe organizatave të tjera ndërkombëtare për lirinë e medias dhe gazetarinë investigative në vendin tonë. Në këtë frymë mbështetjeje  u organizua në...

Trajnim 2 ditor “Liria e Medias dhe Gazetaria Investigative” 19-20 maj 2021

Një trajnim 2 ditor me temë “Liria e Medias dhe Gazetaria Investigative” u organizua me sukses në datat 19 - 20 maj 2021me gazetarë të rajonit verior të Shqipërisë. Trajnimi u organizua në kuadër...

Prezantim i suksesshëm i projektit të financuar nga BE “Fuqizimi i Gazetarisë në funksion të Llogaridhënies dhe Demokracisë!”

Sot u organizua Eventi Prezantues i projektit të financuar nga BE “Fuqizimi i Gazetarisë në funksion të LLogaridhënies dhe Demokracisë” me pjesëmarrjen e gjerë të gazetarëve investigativë, përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile që...

Prezantimi i Projektit EJAD

Do ndodh së shpejti online ….  29 prill, 2021, ora 10:30 Kick -off i projektit të financuar nga BE “Fuqizimi i Gazetarisë në funksion të Llogaridhënies dhe Demokracisë” dhe zbatuar nga Top Channel në bashkëpunim...

Qëllimi kryesor i projektit EJAD është përmirësimi i cilësisë së gazetarisë/raportimit investigativ në shërbim të interesit publik për çështje të rëndësishme që lidhen me Acquis të BE-së.
Projekti “Fuqizimi i Gazetarisë në funksion të Llogaridhënies dhe Demokracisë!”(EJAD) financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga TOP Channel në partneritet me Friedrich Ebert Stiftung EV.