“Antibiotikët e kafshëve” – Si po infektohemi deri në vdekje, nga ushqimet shtazore

Investigimi zbardhi tregtia pa receta, te antibiotikët e ndaluar, përdorimi pa kriter dhe falsifikimi i etiketave.

Një skemë e madhe abuzimi po ngarkon shqiptarët me sasi të frikshme antibiotiku që i marrim nga ushqimet.

Pas emisionit reagoi Ministria e Bujqësisë, duke nisur hetimet për skandalin në fjalë.
Ndërkohë një denoncim është bërë në SPAK nga “Shoqata për Mbrojtjen e Konsumatorit”, kundër Ministres Milva Ekonomi, duke marrë spunto nga emisioni Inside Story.